Vištienos troškinys

Paukštienos patiekalai, Troškiniai, Karšti patiekalai 0 comments

Vištienos troškinys su daržovėmis ir grybais.

Vištienos troškinys

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Česnakas3 skiltelės 3

  • Miltai truputis

  • Pipirai pagal skonį

  • Pomidorai3 vnt 3

  • Alyvuogių aliejus4 šaukštai 4

  • Pievagrybiai100 g 100

  • Baltas vynas125 ml 125

  • Salieras1 vnt 1

  • Balzaminis actas2 šaukštai 2

  • Vištienos filė600 g 600

  • Raudonėlis1/4 šaukšto 1/4

Gaminimo eiga

  • Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais, juos apvoliokite miltuose ir gerai apkepkite iš abiejų pusių įkaitintuose riebaluose
  • Tada sudėkite pjaustytus salierus, svogūnus ir česnakus bei kepkite apie 2 min
  • Supilkite vyną ir sudėkite pjaustytus pomidorus
  • Pagal skonį įberkite prieskonių
  • Sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 30 min
  • Supilkite balzaminį actą ir pjaustytus pievagrybius
  • Dar troškinkite 5-8 min

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*