Vištienos sultinys
Cooking time
3
hours30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Vištienos kaulus nuplaukite
- Užpilkite vandeniu, sudėkite visus ingredientus, išskyrus pipirus, laurų lapus bei bouquet garni ir užvirinkite
- Artėjant užvirimo momentui nuo sultinio nugraibykite susidariusias putas
- Kaulus taip pat galima užvirinti be jokių ingredientų ir užvirus, nupilti vandenį
- Tada, verdant antrą kartą, putų bus ženkliai mažiau
- Į užvirusį sultinį sudėkite bouquet garni, lauro lapus ir pipirus
- Virkite ant mažos ugnies 3 valandas
- Sultinį nupilkite į atskirą puodą ir atvėsinkite
- Turėtumėte gauti apie 2 litrus gintarinės spalvos skysčio
- Dažniausiai jums reikės 0,5 arba 1 litro sultinio
- Į tai galite atsižvelgti formuodami porcijas laikymui ir šaldymui