Vištienos sultinys

Sriubos, Paukštienos patiekalai 0 comments

Vištienos sultinys

0.0 from 0 votes
Course: Paukštienos patiekalai, SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

3

hours 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Vanduo3 l 3

  • Morkos3 vnt 3

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Česnakai2-3 vnt 2-3

  • Lauro lapai2-3 vnt 2-3

  • Vištienos kaulai1,5 kg 1,5

  • Juodųjų pipirų grudeliai pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Vištienos kaulus nuplaukite
  • Užpilkite vandeniu, sudėkite visus ingredientus, išskyrus pipirus, laurų lapus bei bouquet garni ir užvirinkite
  • Artėjant užvirimo momentui nuo sultinio nugraibykite susidariusias putas
  • Kaulus taip pat galima užvirinti be jokių ingredientų ir užvirus, nupilti vandenį
  • Tada, verdant antrą kartą, putų bus ženkliai mažiau
  • Į užvirusį sultinį sudėkite bouquet garni, lauro lapus ir pipirus
  • Virkite ant mažos ugnies 3 valandas
  • Sultinį nupilkite į atskirą puodą ir atvėsinkite
  • Turėtumėte gauti apie 2 litrus gintarinės spalvos skysčio
  • Dažniausiai jums reikės 0,5 arba 1 litro sultinio
  • Į tai galite atsižvelgti formuodami porcijas laikymui ir šaldymui

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*