Vištienos sriuba

Karšti patiekalai, Sriubos, Paukštienos patiekalai 1 comment

Sveika, nekaloringo vištienos sriuba.

Vištienos sriuba

2.0 from 1 vote
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai, SriubosDifficulty: Vidutinis
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Morka1 vnt 1

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Vanduo2 l 2

  • Pipirai pagal skonį

  • Petražolės1/4 stiklinės 1/4

  • Čiobreliai pagal skonį

  • Česnakai2 skiltelės 2

  • Salieras1 vnt 1

  • Vištiena900 g 900

Gaminimo eiga

  • Vištienos šlauneles (sparnelius, krūtinėlę), smulkintą svogūną, česnaką, morką, čiobrelius, petražoles ( ne visas), druską, pipirus sudėkite į puodą su šaltu vandeniu
  • Užvirinkite ir nuo užvirimo virkite apie 40 min
  • Išimkite vištieną ir gražiai atskirkite nuo kaulų
  • Tada vištienos gabalėlius sudėkite atgal į sriubą
  • Prieš patiekdami sriubą pabarstykite smulkintomis petražolėmis

One Comment

  1. VVXgXfzrgWofWxFRbf

    Aš pagrindą visad darau su Selga ir nkeaid blogai nebūna. O jei sviesto nebeturiu kartais net vandens įpilu koks ten sausainiams skirtumas, kas juos sulipins iš naujo

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*