Vištienos šaltiena
Cooking time
4
hours
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Morka – 1 vnt 1
Druska pagal skonį –
Svogūnas – 1 vnt 1
Vanduo – 2 l 2
Pipirai pagal skonį –
Višta – 1 vnt 1
petražolė – 1 vnt 1
Gaminimo eiga
- Išdarinėta, supjaustyta višta ir supjaustytos daržovės sudedamos į puodą, užpilama vandeniu ir ant silpnos ugnies verdama 2 val
- Mėsai išvirus, išimami kaulai, ji supjaustoma, o sultinys perkošiamas
- Į plokščią indą įpilama dalis sultinio, o jam sustingus, sudedama mėsa ir užpilama likusiu sultiniu bei papuošiama petražolės šakele
receptukas sudomino tik nesuprantu kam ta sultini reikia sustingdyti pirma 🙂