Vistienos pyragas

Įvairūs patiekalai, Miltiniai patiekalai, Paukštienos patiekalai, Pyragai 0 comments

Šis patiekalas pateikiamas šiltas su baltu sausu vynu, bet jai vyno neturite galite pasigaminti naminės gaivos svarbu, jog gėrimo skonis butu šektiek sausokas, tai suteikia šiam patiekalui klasiškumo. Šis patiekalas yra restorano lygio ir jo kaina nėra didelė, o skonis gali nustebinti net didžiausią gurmaną…

Vistienos pyragas

0.0 from 0 votes
Course: Įvairūs patiekalai, Miltiniai patiekalai, Paukštienos patiekalai, PyragaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus40 40

  • Druska1 1

  • Miltai25 25

  • Čiobreliai sakele m.

  • Sviestas50 g 50

  • Sluoksniuota tešla1 vnt 1

  • Svogūnų laiškai100 g 100

  • Pievagrybiai mažas indelis

  • Lauro lapai1 1

  • Vištienos filė4 vnt 4

  • muskato riešutas1 vnt 1

  • vištienos sultinio kubelis1 vnt 1

  • grusti juodieji pipirai1 1

  • sutarkuotas muskato riesutas1/4 dalis 1/4

  • namines grietines30 g 30

Gaminimo eiga

  • Pirmiausia pasiruoškite vištieną
  • Ją reikia supjaustyti nedideliais šiaudeliais maždaug 1cm
  • pločio bei tokio pat storio
  • Pavoliojame miltuose ir kepame kartu su aliejumi, vėliau dedame druską, pipirus, svogūnų laiškus
  • (Svogūnų laiškus supjaustykite mažais gabaliukais apie 1 cm ilgio)nDedame į kepimo skardą, kurią ištepame sviestu ir sluoksniuojame šiuos produktus
  • Gautą masę (vištieną, svogūnų laiškai), pievagrybius supjaustytus riekutėmis sveikame pavidale (kad matytųsi ir galvutė ir kotelis kartu) ant pievagrybių dedame dalį grietinės pilame šiek tiek paruošto vištienos sultinio, dedame susmulkintus lauro lapus
  • Ir taip kol neliks nei vieno ingrediento
  • Sluoksniuota tešla turi būti šiek tiek didesnė nei kepimo skarda
  • Ant sluoksniuotos tešlos beriame sumaltą muskato riešutą ir tešlą keliose vietose įpjauname, kad išsigaruotų drėgmė
  • Kepame 180○ 20 min
  • SKANAUSnnP
  • S
  • Laukiu jūsų įvertinimų

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*