Vištienos kepsnys spanguolių padaže

Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai 0 comments

Vištienos kepsneliai su skrudintais migdolais ir spanguolių padažu.

Vištienos kepsnys spanguolių padaže

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus virimui

  • Druska pagal skonį

  • Vanduo1 stiklinė 1

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Miltai1/2 stiklinės 1/2

  • Pipirai pagal skonį

  • Sviestas1/4 stiklinės 1/4

  • Vyno actas1 šaukštas 1

  • Pievagrybiai12 vnt 12

  • Spanguolės1 stiklinė 1

  • Džiūvėsėliai1 stiklinė 1

  • Migdolai1/4 stiklinės 1/4

  • Rudasis cukrus1/2 stiklinės 1/2

  • Vištienos krūtinėlės6 vnt 6

  • apelsino žievelė truputis

  • druska ir džiovintos petražolės pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Vištienos krūtinėles supjaustykite plonais kepsneliais
  • Atskirame inde sumaišykite miltus, druską bei pipirus
  • Paruoštame mišinyje apvoliokite vištienos kepsnelius
  • Puode įkaitinkite sviestą ir jame 10-12 apkepkite vištienos kepsnelius
  • Išėmę kepsnelius, laikykite juos šiltai
  • Toje pačioje keptuvėje sumaišykite spanguoles, vandenį, rudąjį cukrų, actą ir tarkuotą apelsino žievelę
  • Užvirę virkite 10 min
  • Paruoštą padažą užpilkite ant kepsnelių
  • Ant viršaus užbarstykite kepintų migdolų

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*