Vištienos kepenėlių salotos su medumi

Salotos, garnyrai 0 comments

Vištienos kepenėlių salotos su medumi

0.0 from 0 votes
Course: Salotos, garnyraiDifficulty:
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus (kepimui)

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Krapai žiupsnelis

  • Salotos (įvairios)

  • Karis truputį

  • Česnakai1 skiltelė 1

  • Vynuogės nedidelė kekė

  • Citrinos1 vnt 1

  • Vynuogių actas

  • Vištienos kepenėlės200 g 200

  • Dirbtinis medus1 šaukštelis 1

Gaminimo eiga

  • Kepenėles pabarstome prieskoniais, iškepame
  • Į lėkštę sudedame suplėšytas salotas,apšlakstome citrinų sultimis, sudedame vynuoges be kauliukų, keptas kepenėles ir apšlakstome padažu
  • Padažui medų sumaišome su actu ir susmulkintu česnaku
  • Salotas rekomenduojama valgyti su paskrudinta balta duona

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*