Vištienos karis

Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai, Troškiniai 0 comments

Vištienos karis su bulvėmis, žirneliais ir kokosų pienu.

Vištienos karis

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus1 šaukštas 1

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Karis2 šaukšteliai 2

  • Bulvės2-3 vnt 2-3

  • Vištienos sultinys300 ml 300

  • šaldyti žirneliai175 g 175

  • Vištienos krūtinėlės2 vnt 2

  • Kokosų pienas400 ml 400

  • lęšiai4 šaukštai 4

Gaminimo eiga

  • Gilesnėje keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite kario prieskonius ir 1 min
  • pakepinkite
  • Sudėkite gabaliukais supjaustytą vištieną, bulves, raudonuosius lęšius ir išmaišykite
  • Tada supilkite vištienos sultinį ir kokosų pieną
  • Užvirkite ir 15-20 min
  • virkite ant silpnos ugnies
  • Suberkite šaldytus žirnelius ir dar 5-8 min
  • pavirkite
  • Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir kitų prieskonių

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*