Vištienos karis

Troškiniai, Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai 0 comments

Pikantiškas vištienos karis su kokosų pienu.

Vištienos karis

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska1/2 šaukštelio 1/2

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Česnakas2 skiltelės 2

  • Pipirai1/2 šaukštelio 1/2

  • Alyvuogių aliejus2 šaukštai 2

  • Karis3 šaukšteliai 3

  • Konservuoti pomidorai400 g 400

  • Ciberžolė1 šaukštelis 1

  • Vištienos krūtinėlės500 g 500

  • Kokosų pienas5 šaukštai 5

  • čili pipiras1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Gerai įkaitinkite keptuvėje aliejų, tuomet sudėkite supjaustytus svogūną bei česnaką, suberkite kario prieskonius, ciberžolę bei sudėkite smulkintą čili pipirą
  • Kepkite 2 min
  • Sudėkite gabaliukais supjaustytą vištieną ir pakepkite, kol gražiai pagels
  • Kai vištiena bus beveik iškepusi, sudėkite konservuotus pomidorus su visomis sultimis ir supilkite kokosų pieną
  • Troškinkite apie 15-20 min
  • Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*