Pikantiškas vištienos karis su kokosų pienu.
Vištienos karis
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska – 1/2 šaukštelio 1/2
Svogūnas – 1 vnt 1
Česnakas – 2 skiltelės 2
Pipirai – 1/2 šaukštelio 1/2
Alyvuogių aliejus – 2 šaukštai 2
Karis – 3 šaukšteliai 3
Konservuoti pomidorai – 400 g 400
Ciberžolė – 1 šaukštelis 1
Vištienos krūtinėlės – 500 g 500
Kokosų pienas – 5 šaukštai 5
čili pipiras – 1 vnt 1
Gaminimo eiga
- Gerai įkaitinkite keptuvėje aliejų, tuomet sudėkite supjaustytus svogūną bei česnaką, suberkite kario prieskonius, ciberžolę bei sudėkite smulkintą čili pipirą
- Kepkite 2 min
- Sudėkite gabaliukais supjaustytą vištieną ir pakepkite, kol gražiai pagels
- Kai vištiena bus beveik iškepusi, sudėkite konservuotus pomidorus su visomis sultimis ir supilkite kokosų pieną
- Troškinkite apie 15-20 min
- Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų