Vištiena su ožkos sūriu

Paukštienos patiekalai 1 comment

Vištienos vyniotinis, įdarytas ožkos sūriu ir salotomis.

Vištiena su ožkos sūriu

5.0 from 1 vote
Course: Paukštienos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Sviestas2 šaukštai 2

  • Vištienos krūtinėlės4 vnt 4

  • Ožkos sūris200 g 200

  • ledkalnio salotos truputis

Gaminimo eiga

  • Vištienos krūtinėles nuplaukite, išpjaustykite nereikalingas dalis
  • Pagal skonį pabarstykite druska bei pipirais abi puses ir pamuškite, kad taptų plonos ir lengvai galėtume suvynioti
  • Į centrą dėkite šiek tiek smulkintų Ledkalnio ar kokių kitų salotų bei griežinėliais pjaustyto ožkos sūrio
  • Krūtnėles gražiai suvyniokite ir susmeikite dantų krapštuku
  • Paruoštus vyniotinis apkepkite įkaitintame svieste
  • Tada apkeptus vyniotinius dėkite į orkaitę ir dar kepkite apie 12 min
  • , kol vištiena taps minkšta
  • Ištraukę vyniotinius, uždenkite juos folija ir dar palaikykite kokios 5 min
  • Tada ištraukite dantų krapštukus, supjaustykite ir tiekite į stalą

One Comment

  1. miss E

    labai skanu!!tik vietoj salotu dejau spinatus. aciu uz recepta!

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*