Vištienos karis su ananasais pagal indišką receptą.
Vištiena su ananasais
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Morkos – 60 g 60
Paprika – 75 g 75
Ananasas – 125 g 125
Karis – 2 šaukšteliai 2
Rudasis cukrus – 1 šaukštas 1
Vištienos sultinys – 250 ml 250
šaldyti žirneliai – 75 g 75
Vištienos filė – 500 g 500
Kukurūzų miltai – 1 šaukštas 1
Kokosų pienas – 400 g 400
žuvies padažas – 2 šaukštai 2
Gaminimo eiga
- Į keptuvę supilkite kokosų pieną, suberkite kario prieskonius ir, kaitindami gerai išmaišykite
- Tada supilkite vištienos sultinį, suberkite cukrų bei žuvies padažą
- Vištienos gabaliukus, šaldytus žirnelius, pjaustytas morkas ir žaliąsias paprikas sudėkite į keptuvę su kokoso pienu
- Troškinkite apie 25-30 min
- Kartu sumaišykite šaukštą miltų su dviem šaukštais šalto vištienos sultinio ir supilkite į troškinį
- Tada supjaustykite šviežią ananasą ir sudėkite į troškinį
- Troškinkite 5 min