Vištiena su ananasais

Troškiniai, Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai 0 comments

Vištienos karis su ananasais pagal indišką receptą.

Vištiena su ananasais

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Morkos60 g 60

  • Paprika75 g 75

  • Ananasas125 g 125

  • Karis2 šaukšteliai 2

  • Rudasis cukrus1 šaukštas 1

  • Vištienos sultinys250 ml 250

  • šaldyti žirneliai75 g 75

  • Vištienos filė500 g 500

  • Kukurūzų miltai1 šaukštas 1

  • Kokosų pienas400 g 400

  • žuvies padažas2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Į keptuvę supilkite kokosų pieną, suberkite kario prieskonius ir, kaitindami gerai išmaišykite
  • Tada supilkite vištienos sultinį, suberkite cukrų bei žuvies padažą
  • Vištienos gabaliukus, šaldytus žirnelius, pjaustytas morkas ir žaliąsias paprikas sudėkite į keptuvę su kokoso pienu
  • Troškinkite apie 25-30 min
  • Kartu sumaišykite šaukštą miltų su dviem šaukštais šalto vištienos sultinio ir supilkite į troškinį
  • Tada supjaustykite šviežią ananasą ir sudėkite į troškinį
  • Troškinkite 5 min

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*