Vištiena grilyje

Užkandžiai, Iškylų receptai, Paukštienos patiekalai 0 comments

Vištiena grilyje

0.0 from 0 votes
Course: Iškylų receptai, Paukštienos patiekalai, UžkandžiaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Sojų padažas130 ml 130

  • Sviestas50 g 50

  • Salotų padažas130 ml 130

  • Viščiuko sparneliai1,4 kg 1,4

  • Aštrus pipirinis padažas70 g 70

Gaminimo eiga

  • Labai paprastas, tačiau man jau nebepakeičiamas kiekvieno vakarėlio ar iškylos receptas, turintiems grilį
  • Visko turėtu užtekti apytiksliai dešimčiai žmonių
  • Vištieną reikėtų marinuoti per naktį
  • Sumaišome vištieną su sojų padažu ir baltu salotu padažu (geriausiai tinka švelnus Itališkas salotų padažas, kurio tikrai rasite parduotuvėje)
  • Viską dedame į užsegamą maišą ir paliekame šaldytuve per naktį
  • Mažoje keptuvėje išlydikite sviestą, įmaišykite arbatinį šaukštelį Sojų padažo bei aštrų pipirinį padažą
  • Supilkite į padažinę ir padėkite į šalį
  •  rnIšimkite vištieną ir nusausinkite
  • Įkaitinkite grilį
  • Kepkite 25-30 minučių labai dažnai apverčiant iki kol sparneliai įgaus sodrią rudą spalvą
  • Dėkite į didelį puodą ant viršaus pilkite padažą ir gerai pamaišykite
  • Patiekite su daug daržovių

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*