Vištiena grilyje
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Sojų padažas – 130 ml 130
Sviestas – 50 g 50
Salotų padažas – 130 ml 130
Viščiuko sparneliai – 1,4 kg 1,4
Aštrus pipirinis padažas – 70 g 70
Gaminimo eiga
- Labai paprastas, tačiau man jau nebepakeičiamas kiekvieno vakarėlio ar iškylos receptas, turintiems grilį
- Visko turėtu užtekti apytiksliai dešimčiai žmonių
- Vištieną reikėtų marinuoti per naktį
- Sumaišome vištieną su sojų padažu ir baltu salotu padažu (geriausiai tinka švelnus Itališkas salotų padažas, kurio tikrai rasite parduotuvėje)
- Viską dedame į užsegamą maišą ir paliekame šaldytuve per naktį
- Mažoje keptuvėje išlydikite sviestą, įmaišykite arbatinį šaukštelį Sojų padažo bei aštrų pipirinį padažą
- Supilkite į padažinę ir padėkite į šalį
- rnIšimkite vištieną ir nusausinkite
- Įkaitinkite grilį
- Kepkite 25-30 minučių labai dažnai apverčiant iki kol sparneliai įgaus sodrią rudą spalvą
- Dėkite į didelį puodą ant viršaus pilkite padažą ir gerai pamaišykite
- Patiekite su daug daržovių
- Loading gallery media…