Vištiena drebučiuose
Cooking time
2
hours
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska truputis –
Želatina 15 g. –
Actas 1/2 šaukšto –
Pipirai truputis –
Sultinys 3 stiklinės –
Prieskoninės daržovės 150 g. –
Konservuoti vaisiai truputis –
Višta 1 vnt. –
lauro lapelis 1 vnt. –
baltymai 2-3 vnt. –
Gaminimo eiga
- Višta išverdama ir, išėmus kaulus bei nuėmus odą, supjaustoma nedideliais gabalėliais, kurie sudedami į mažas formeles ir užpilami pradedančiu stingti sultiniu
- Papuošiama konservuotais vaisiais: slyvomis, vyšniomis ir pan
- Drebučiams išviręs bet koks sultinys perkošiamas, parūgštinamas ir atšaldomas
- Nuo paviršiaus nuėmus riebalus, sudedami išplakti baltymai ir maišant užvirinama, po to perkošiama pro drobę
- Į drebučius dedama želatina, kad sustingtų