Vištiena drebučiuose

Paukštienos patiekalai 0 comments

Vištiena drebučiuose

0.0 from 0 votes
Course: Paukštienos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Želatina 15 g.

  • Actas 1/2 šaukšto

  • Pipirai truputis

  • Sultinys 3 stiklinės

  • Prieskoninės daržovės 150 g.

  • Konservuoti vaisiai truputis

  • Višta 1 vnt.

  • lauro lapelis 1 vnt.

  • baltymai 2-3 vnt.

Gaminimo eiga

  • Višta išverdama ir, išėmus kaulus bei nuėmus odą, supjaustoma nedideliais gabalėliais, kurie sudedami į mažas formeles ir užpilami pradedančiu stingti sultiniu
  • Papuošiama konservuotais vaisiais: slyvomis, vyšniomis ir pan
  • Drebučiams išviręs bet koks sultinys perkošiamas, parūgštinamas ir atšaldomas
  • Nuo paviršiaus nuėmus riebalus, sudedami išplakti baltymai ir maišant užvirinama, po to perkošiama pro drobę
  • Į drebučius dedama želatina, kad sustingtų

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*