Višta su slyvomis

Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai 0 comments

Višta su slyvomis

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Cukrus2 šaukštai 2

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Sviestas100 g 100

  • Cinamonas pagal skonį

  • Džiovintos slyvos0,5 kg 0,5

  • Pomidorų tyrė1 šaukštas 1

  • Višta1 vnt 1

  • Petražolės lapeliai pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Paruošta višta sukapojama porcijiniais gabalais ir pakepinama svieste, kol gražiai pageltonuoja, paskui sudedama į puodą
  • Tuose pačiuose riebaluose pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, miltai, pomidorų tyrė, atskiedžiama karštu vandeniu ir užpilama ant vištienos
  • Viskas pasūdoma ir troškinama, kol suminkštėja
  • Tada sudedamos nuplautos ir nuplikytos slyvos, cinamonas, įberiama cukraus, kad būtų saldžiarūgštis skonis ir dar troškinama 15 – 20 min
  • , kol slyvos suminkštėja
  • Patiekiant apibarstoma petražolėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*