Višta drebučiuose

Paukštienos patiekalai 0 comments

Višta drebučiuose

0.0 from 0 votes
Course: Paukštienos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

3

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Vanduo truputis

  • Citrina1 vnt 1

  • Daržovės truputis

  • Prieskoninės daržovės truputis

  • Višta1 vnt 1

  • šaltiena arba veršiuko kojos500 g 500

Gaminimo eiga

  • Vištos liekanos (sparnai, kojos, skilvis, kaklas) verdamos atskirai
  • Prie jų pridedama veršiuko kojų ar šaltienos rinkinio
  • Višta ištroškinama atskirai su prieskoninėmis daržovėmis ir trupučiu vandens
  • Po valandos, ant troškinamos vištos užpilama sultinio (2 stiklinės, kur buvo verdama vištienos liekanos) įspaudžiamos 1 citrinos sultys ir dar apie 1 val
  • troškinama
  • Po to višta atšaldoma
  • Nuoviras perkošiamas, nuo paviršiaus nuimami riebalai
  • Pusdubenyje išdėliojamos virtos daržovės, užpilamos dalimi perkošto nuoviro ir pastatoma šaltai, kad sustingtų
  • Paskui supjaustyta porcijomis višta sudedama taip, lyg būtų nepjaustyta, užpilama likusiu nuoviru ir atšaldoma

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*