Viščiukų blauzdelės su raudonuoju vynu

Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai 0 comments

Viščiukų blauzdelės su raudonuoju vynu

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Čiobreliai žiupsnelis

  • Alyvuogių aliejus100 ml 100

  • Česnakai2 skiltelės 2

  • Petražolių šakelės3 vnt 3

  • Raudonas sausas vynas300 ml 300

  • Konjakas100 ml 100

  • Laurų lapai2 vnt 2

  • Marinuotos viščiukų blauzdelės8 vnt 8

Gaminimo eiga

  • Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepkite marinuoto viščiuko blauzdeles, kol gražiai parus
  • Baigdami kepti sudėkite smulkiai supjaustytus svogūną, česnaką ir grybus
  • Trumpai pakepkite
  • Ant vištienos užpilkite konjaką ir, kai jis pakankamai įkais, išjunkite ugnį ir uždekite konjaką
  • Kai jis užges, supilkite vyną, pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir prieskonių
  • Vištienos gabalus pamaišykite ir uždenkite
  • Troškinkite apie 20 min
  • ant silpnos ugnies
  • Tiekdami į stalą išimkite prieskonių šakeles

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*