Viščiukų blauzdelės su raudonuoju vynu
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Pipirai pagal skonį –
Svogūnai – 1 vnt 1
Čiobreliai žiupsnelis –
Alyvuogių aliejus – 100 ml 100
Česnakai – 2 skiltelės 2
Petražolių šakelės – 3 vnt 3
Raudonas sausas vynas – 300 ml 300
Konjakas – 100 ml 100
Laurų lapai – 2 vnt 2
Marinuotos viščiukų blauzdelės – 8 vnt 8
Gaminimo eiga
- Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepkite marinuoto viščiuko blauzdeles, kol gražiai parus
- Baigdami kepti sudėkite smulkiai supjaustytus svogūną, česnaką ir grybus
- Trumpai pakepkite
- Ant vištienos užpilkite konjaką ir, kai jis pakankamai įkais, išjunkite ugnį ir uždekite konjaką
- Kai jis užges, supilkite vyną, pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir prieskonių
- Vištienos gabalus pamaišykite ir uždenkite
- Troškinkite apie 20 min
- ant silpnos ugnies
- Tiekdami į stalą išimkite prieskonių šakeles