Viščiukas su raudonu vynu

Paukštienos patiekalai 0 comments

Viščiukas su raudonu vynu

0.0 from 0 votes
Course: Paukštienos patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus1/4 puodelio 1/4

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Čiobreliai1 šakelė 1

  • Pievagrybiai230 g 230

  • Česnakai2 skiltelės 2

  • Petražolių šakelės3 vnt 3

  • Raudonas sausas vynas500 ml 500

  • Konjakas1/4 puodelio 1/4

  • Viščiukas1,5 kg 1,5

  • Laurų lapai1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Viščiuką nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabalais
  • Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepti viščiuko gabalus iki auksinės spalvos
  • Baigiant kepti, sudėti smulkiai pjaustytus svogūnus, česnakus ir supjaustytus grybus
  • Trumpai pakepti
  • Konjaką užpilti ant viščiuko ir, kaip konjakas pakankamai įkais, išjungti ugnį ir uždegti konjaką
  • Kai užges, supilti vyną, suberti druską, pipirus ir prieskonius
  • Vištienos gabalus pamaišyti, uždengti ir 40 min
  • palengva troškinti
  • Tiekiant į stalą išimti prieskonių šakeles

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*