Viščiukas su obuoliais ir vanilė
Cooking time
1
hour40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Svogūnai – 1 vnt 1
Malti juodieji pipirai pagal skonį –
Obuoliai – 4 vnt 4
Česnakai – 2 skiltelės 2
Viščiukas – 1,2 kg 1,2
Vanilė žiupsnelis (arba vanilinis cukrus) –
sidras – 200 ml 200
Gaminimo eiga
- Viščiuką pabarstykite pipirais ir pasūdykite
- Į keptuvą dėkite skiltelėmis supjaustytą svogūną, česnakų ir viščiuką
- Troškinkite uždengtą 150 °C karščio orkaitėje apie valandą
- Tuo metu nulupkite obuolius ir išimkite sėklalizdžius
- Obuolius supjaustykite skiltelėmis, pabarstykite vanile
- Atėjus laikui, viščiuką išimkite iš orkaitės, po juo sudėkite obuolių skilteles, pilkite sidrą
- Uždengę troškinkite orkaitėje dar valandą
- Viščiuką tiekite karštą, neišėmę iš keptuvo