Virtų makaronų,pupelių virtų ir grybų mišrainė
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Svogūnai (kepinti) –
Pupelės (virtos) –
Grybai (virti) –
Makaronai (virti) –
Gaminimo eiga
- Proporcijos – gal geriausiai pupelių, makaronų, grybų – po lygiai, svogūnų – mažiau
- Bet iš esmės – visko dedama priklausomai nuo to, kiek ko yra… Grybai idealu būtų džiovinti pamirkyti ir apvirti, bet labai gerai tinka ir šiaip virti
- Makaronai – tokie mažiukai sraigteliai
- O gaminimas – elementarus
- Aliejuje pakepinam ne itin smulkiai pjaustytų svogūnų, kai jie nuskaidrėja ir net vos vos ruduoti ima – sumetam pas juos keptuvėn grybus, kad to svogūnų skonio pagautų
- Atšaldom, maišom su atšaldytom pupelėm ir makaronais
- Šiaip reikia supilti ir tą aliejų, kuriame kepė svogūnai, jei jo mažai – dar galima šiek tiek įpilti
- Pagalvojau, kad aliejaus galima būtų ir nepilt, galima jį keist majonezu
- Jei norisi – vos vos pipiriuko pabarstyti, pasūdyti
- Tokia štai vegetariška-kaimiška-soti-skani mišrainytė