Virtų makaronų,pupelių virtų ir grybų mišrainė

Salotos, garnyrai 0 comments

Virtų makaronų,pupelių virtų ir grybų mišrainė

5.0 from 1 vote
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Svogūnai (kepinti)

  • Pupelės (virtos)

  • Grybai (virti)

  • Makaronai (virti)

Gaminimo eiga

  • Proporcijos – gal geriausiai pupelių, makaronų, grybų – po lygiai, svogūnų – mažiau
  • Bet iš esmės – visko dedama priklausomai nuo to, kiek ko yra… Grybai idealu būtų džiovinti pamirkyti ir apvirti, bet labai gerai tinka ir šiaip virti
  • Makaronai – tokie mažiukai sraigteliai
  • O gaminimas – elementarus
  • Aliejuje pakepinam ne itin smulkiai pjaustytų svogūnų, kai jie nuskaidrėja ir net vos vos ruduoti ima – sumetam pas juos keptuvėn grybus, kad to svogūnų skonio pagautų
  • Atšaldom, maišom su atšaldytom pupelėm ir makaronais
  • Šiaip reikia supilti ir tą aliejų, kuriame kepė svogūnai, jei jo mažai – dar galima šiek tiek įpilti
  • Pagalvojau, kad aliejaus galima būtų ir nepilt, galima jį keist majonezu
  • Jei norisi – vos vos pipiriuko pabarstyti, pasūdyti
  • Tokia štai vegetariška-kaimiška-soti-skani mišrainytė

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*