Virtos sraigės

Užkandžiai 0 comments

Virtos sraigės

0.0 from 0 votes
Course: UžkandžiaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2 šaukštai 2

  • Actas

  • Svogūnai3 vnt 3

  • Pomidorai2-3 vnt 2-3

  • Džiūvėsėliai1 šaukštas 1

  • Žalumynai2 šaukštai 2

  • Dešra200 g 200

  • Vynas1 stiklinė 1

  • Sraigės50 g 50

  • česnako skiltelės2-3 vnt 2-3

Gaminimo eiga

  • Sraiges perplauti ir užmerkti 12 val
  • į actą
  • Po to išvirti jas su geldelėmis vandenyje
  • Išpilti vandenį ir peiliu pradurti kitoje namelio pusėje
  • Iškepti svogūnus aliejuje
  • Įmesti dešrą, supjaustytą gabaliukais, česnaką ir žalumą
  • Įpilti stiklinę vyno ir įmesti sraiges
  • Jei vandens mažai, įpilti truputį, kad sraigės būtų padaže
  • Virti 1 valandą
  • Įmesti džiūvėsėlius
  • Po kurio laiko nuimti nuo ugnies ir tiekti

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*