Virtos kurapkos aštriame padaže

Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai 0 comments

Gardus patiekalas papuoš Jūsų šventinį stalą.

Virtos kurapkos aštriame padaže

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2 šaukštai 2

  • Petražolių lapeliai truputis

  • Druska pagal skonį

  • Actas1/2 šaukšto 1/2

  • Morkos1 vnt 1

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Salieras truputis

  • Kapariai šaukštas

  • Kurapkos3-4 vnt 3-4

  • petražolių šaknis1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Paruoštos kurapkos verdamos pasūdytame vandenyje kartu su morka ir prieskoninėmis daržovėmis
  • Kai suminkštėja, išimamos iš sultinio, padalinamos porcijomis, sudedamos į lėkštę, ataušinamos ir užpilamos padažu
  • Padažas gaminamas ištrinant kaparius ir smulkiai sukapotus petražolių lapelius aliejuje bei acte
  • Sultinį, kuriame virė kurapkos, galima suvartoti sriuboms paskaninti

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*