Virtinukai su džiovintų baravykų įdaru

Įvairūs patiekalai, Miltiniai patiekalai, Karšti patiekalai, Grybų patiekalai 1 comment

Virtinukai su džiovintų baravykų įdaru

5.0 from 2 votes
Course: Grybų patiekalai, Įvairūs patiekalai, Karšti patiekalai, Miltiniai patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Vanduo0,5 stiklinės 0,5

  • Kiaušiniai3 vnt 3

  • Miltai3 stiklinės 3

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Baravykai4 vnt 4

Gaminimo eiga

  • Iš miltų, kiaušinių, vandens, druskos užminkoma tešla
  • Tešlą iškočiojama, iš jos stiklinės pagalba išpjaunami skrituliai
  • Ant išpjautų skritulių dedama po šaukštą įdaro ir, gražiai užlenkus kraštus, suspaudžiama
  • Virtiniai verdami pasūdytame vandenyje
  • Jiems išvirus, išgriebiami, nuvarvinami, užpilami sviestu ar grietine
  • Įdaras: džiovinti grybai išverdami šiek tiek pasūdytame vandenyje, nuvarvinami, supjaustomi ir sumaišius su pakepintais svogūnais, kaitinami, kol sutirštėja
  • Masė ataušinama

One Comment

  1. pasakiškas skonis. Mes šį patiekalą gaminam per kūčias. Be šio patiekalo man kūčios nebūtų kūčios. Tikrai labai skanu.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*