Virti žiediniai kopūstai padaže

Daržovių patiekalai 0 comments

Šis nereiklus ir paprastas patiekalas padės jums sumažinti žiedinių kopūstų rudens derlių :). Skanaus!

Virti žiediniai kopūstai padaže

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Žalumynai (papuošimui)

  • Žiediniai kopūstai250 g 250

  • padažas50 g 50

Gaminimo eiga

  • Paruoštų žiedinių kopūstų galvos arba maži žiedynėliai dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir verdami ant didelės ugnies, kol suminkštėja
  • Išvirę žiediniai kopūstai nukeliami nuo ugnies ir laikomi iki patiekiant tose pačiose nuoviruose
  • Prieš valgant skylėtu samčiu išimti iš vandens kopūstai dedami į lėkšte, papuošiami petražolių žalumynais; atskirai patiekiamas džiūvėsių arba olandiškas padažas
  • Mažais žiedynėliais išskirstyti kopūstai patiekiami ir priedui
  • Padažas užpilamas patiekiant

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*