Šis nereiklus ir paprastas patiekalas padės jums sumažinti žiedinių kopūstų rudens derlių :). Skanaus!
Virti žiediniai kopūstai padaže
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Žalumynai (papuošimui) –
Žiediniai kopūstai – 250 g 250
padažas – 50 g 50
Gaminimo eiga
- Paruoštų žiedinių kopūstų galvos arba maži žiedynėliai dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir verdami ant didelės ugnies, kol suminkštėja
- Išvirę žiediniai kopūstai nukeliami nuo ugnies ir laikomi iki patiekiant tose pačiose nuoviruose
- Prieš valgant skylėtu samčiu išimti iš vandens kopūstai dedami į lėkšte, papuošiami petražolių žalumynais; atskirai patiekiamas džiūvėsių arba olandiškas padažas
- Mažais žiedynėliais išskirstyti kopūstai patiekiami ir priedui
- Padažas užpilamas patiekiant