Virti varškėčiai

Karšti patiekalai, Įvairūs patiekalai, Pieno patiekalai 0 comments

Virti varškėčiai

3.0 from 1 vote
Course: Įvairūs patiekalai, Karšti patiekalai, Pieno patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Cukrus4 šaukštai 4

  • Varškė700 g 700

  • Miltai100-150 g 100-150

  • Grietinė4 šaukštai 4

  • Sviestas2 šaukštai 2

  • Kiaušinis1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Varškė pertrinama pro sietą, pasūdoma, įmušamas kiaušinis, pridedama cukraus, miltų, ir išminkoma
  • Paruošta tešla kočiojama 1,5 cm
  • storio voleliais, kurie šiek tiek suplojami ir pjaustomi rombais
  • Prieš patiekiant suleidžiami į verdantį pasūdytą vandenį
  • Kai išplaukia į paviršių, dar paverdami 2 min
  • , išgriebiami kiaurasamčiu ir nuvarvinami
  • Patiekiami su pašildytu sviestu, sumaišytu su grietine

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*