Virti bulviniai pyragaičiai

Karšti patiekalai, Bulvių patiekalai 0 comments

Virti bulviniai pyragaičiai

0.0 from 0 votes
Course: Bulvių patiekalai, Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Bulvės1,5 kg 1,5

  • Lašiniai100-150 g 100-150

  • bulviniai miltai600-700 g 600-700

Gaminimo eiga

  • Vietoj bulvinių blynų galima dėti ir kvietinių, tačiau su bulviniais miltais būna skanesni
  • Bulves nuplauti ir išvirti su luobele
  • Išvirus nusunkti, nulupti, atvėsinti ir 2 kartus permalti mėsmale arba gerai sugrūsti
  • Į masę įdėti bulvinius miltus, pagal skonį druskos ir paplojus supjaustyti įstrižais gabalėliais, juos sudėti į verdantį, pasūdytą vandenį ir virti
  • Kai iškils, išgriebti ir, užpylus su svogūnais paspirgintais lašiniais, tiekti ant stalo

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*