Virtas ungurys su padažu

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Virtas ungurys su padažu

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus žiupsnelis

  • Lauro lapas1 vnt 1

  • Gvazdikėlis1 vnt 1

  • Vanduo truputis

  • Miltai3 šaukštai 3

  • Pipirai pagal skonį

  • Citrina1 vnt 1

  • Krapai truputis

  • Čiobreliai truputis

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Sultinys truputis

  • Salieras1 vnt 1

  • Ungurys1 kg 1

  • petražolė1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Ungurį supjaustykite gabalais
  • Pasūdytame vandenyje pavirkite prieskonines daržoves su prieskoniais, įdėkite žuvies gabalus ir ant silpnos ugnies virkite apie 20 min
  • Padažas: svieste pakepinkite miltus, įpilkite žuvies sultinio ir virkite, kol sutirštės
  • Nukėlę nuo ugnies, įberkite smulkintų petražolių ir krapų, išspauskite citrinos sulčių, įberkite žiupsnelį cukraus, pipirų

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*