Virtas sterkas

Žuvies patiekalai, Karšti patiekalai 1 comment

Virtas sterkas

5.0 from 1 vote
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Morka1 vnt 1

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Lauro lapas1 vnt 1

  • Actas pagal skonį

  • Petražolės2 vnt 2

  • Sviestas3 šaukštai 3

  • Bulvės750 g 750

  • Salieras1 vnt 1

  • Sterkas1 kg 1

Gaminimo eiga

  • Žuvis išdarinėjama ir išplaunama
  • Prieskoninės daržovės supjaustomos griežinėliais, ant jų uždedama žuvis, užpilama vandeniu, kad semtų, ir užverdama
  • Paskui pasūdoma, įpilama acto, įdedamas lauro lapas ir verdama ant mažos ugnies, kol žuvis suminkštėja
  • Žuvis išgriebiama, aplaistoma šaukšteliu sultinio, į kurį įpilama dar truputis acto
  • Tada žuvį aplaistome sviestu ir apibarstome petražolių lapeliais
  • Patiekiama su virtomis bulvėmis

One Comment

  1. labai skanu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*