Virtas liežuvis su omletu

Karšti patiekalai 0 comments

Virtas liežuvis su omletu

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Kiaušiniai4 4

  • Pienas0,5 0,5

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • virtas liežuvis500 g 500

  • laiškinis česnakas Pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustykite griežinėliais
  • Išplakite kiaušinius, įpilkite pieno, šiek tiek pasūdykite, supilkite ištirpintą sviestą ir kepkite
  • Kai omletas pradės tirštėti, apverskite
  • Indas neturi būti labai karštas, kad kiaušiniai tik pageltonuotu, bet neparaustų
  • Karštus liežuvio griežinėlius išdėlioti pusdubenyje, prie jų sudėti omletą, apibarstyti smulkiai supjaustytais laiškinio česnako laiškais
  • Valgyti su virtomis bulvėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*