Virtas kalakutas arba fazanas.

Mėsos patiekalai 0 comments

Virtas kalakutas arba fazanas.

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Vanduo2,5 2,5

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Grietinė2 šaukštai 2

  • Sviestas2 šaukštai 2

  • Žalumynai Pagal skonį

  • Petražolės šaknys2 vnt 2

  • kalakutas arba fazanas1 vnt 1

  • poras arba svogūnas1 vnt 1

  • didelė morka1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Kalakutą arba fazaną supjaustykite gabalais, sudėkite į verdantį vandenį, nugraibykite putas
  • Virkite ant mažos ugnies (jauną paukštį 1 – 1,5 val
  • , seną – iki 3 val
  • )
  • Druską ir daržoves sudėkite likus pusvalandžiui iki virimo pabaigos
  • Išvirusią mėsą sudėkite į dubenį ir apšlakstykite sultiniu
  • Padažui miltus pakaitinkite svieste, įpilkite 2 – 4 stiklines sultinio, pagardinkite, sudėkite pjaustytus žalumynus
  • Patiekite su virtais ryžiais, bulvėmis arba makaronais, bulvių koše, troškintomis morkomis ir žirniais, virtomis pupelėmis, žiediniais kopūstais arba ankštiniais pipirais ir žalių daržovių salotomis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*