Virtas kalakutas arba fazanas.
Cooking time
2
hours
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Kalakutą arba fazaną supjaustykite gabalais, sudėkite į verdantį vandenį, nugraibykite putas
- Virkite ant mažos ugnies (jauną paukštį 1 – 1,5 val
- , seną – iki 3 val
- )
- Druską ir daržoves sudėkite likus pusvalandžiui iki virimo pabaigos
- Išvirusią mėsą sudėkite į dubenį ir apšlakstykite sultiniu
- Padažui miltus pakaitinkite svieste, įpilkite 2 – 4 stiklines sultinio, pagardinkite, sudėkite pjaustytus žalumynus
- Patiekite su virtais ryžiais, bulvėmis arba makaronais, bulvių koše, troškintomis morkomis ir žirniais, virtomis pupelėmis, žiediniais kopūstais arba ankštiniais pipirais ir žalių daržovių salotomis