Virtas fazanas

Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai 0 comments

Virtas fazanas

0.5 from 2 votes
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolių lapeliai (papuošimui)

  • Druska pagal skonį

  • Mėsos sultinys4 stiklinės 4

  • Fazanas1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Išdarinėtą, nuplautą fazaną pasūdyti, užpilti mėsos sultiniu(paukštis turi būti apsemtas) ir virti
  • Išvirtą fazaną supjaustyti porcijomis, sudėti į pusdubenį ir papuošti petražolių lapeliais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*