Virta žuvis su razinomis

Žuvies patiekalai 0 comments

Virta žuvis su razinomis

0.0 from 0 votes
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus2 šaukštai 2

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Razinos150 g 150

  • Citrinų sultys2 šaukštai 2

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Malti pipirai pagal skonį

  • Baltas vynas1 stiklinė 1

  • Prieskoninės daržovės (morkos, salierai, petražolės, svogūnai, porai)

  • Laurų lapai keli

  • Maltas cinamonas pagal skonį

  • Gvazdikėliai keli

  • Žuvis1,5 kg 1,5

Gaminimo eiga

  • Žuvį nuvalome, nuplauname, supjaustome gabalais ir išverdame su prieskoninėmis daržovėmis ir prieskoniais
  • Iš recepte nurodytų produktų išverdame padažą
  • Miltus pakepiname svieste, atskiedžiame sultiniu, kuriame virė žuvis, ir supilame į padažą
  • Išvirtus žuvies gabalus sudedame į padažą ir 10 minučių kepame karštoje orkaitėje

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*