Virta žuvis su razinomis

Žuvies patiekalai 0 comments

Padažui naudojami: baltas vynas, citrinų sultys, cukrus, prieskoniai ir prieskoninės daržovės. O žuvies gabalai nuverdami ir gaunamas sultinys. Po to, pakepti žuvies gabalai dedami į padažą su razinomis ir dar kepami orkaitėje.

Virta žuvis su razinomis

0.0 from 0 votes
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Gaminimo laikas

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Baltas vynas1 stiklinė 1

  • Citrinų sultys2 šaukštai 2

  • Cukrus2 šaukštai 2

  • Druska: pagal skonį

  • Gvazdikėliai: keli

  • Laurų lapai: keli

  • Maltas cinamonas: pagal skonį

  • Malti pipirai: pagal skonį

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Prieskoninės daržovės: (morkos, salierai, petražolės, svogūnai, porai)

  • Razinos150 g 150

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Žuvis1,5 kg 1,5

Gaminimo eiga

  • Žuvį nuvalome, nuplauname, supjaustome gabalais ir išverdame su prieskoninėmis daržovėmis ir prieskoniais.
  • Iš recepte nurodytų produktų išverdame padažą.
  • Miltus pakepiname svieste, atskiedžiame sultiniu, kuriame virė žuvis, ir supilame į padažą. Išvirtus žuvies gabalus sudedame į padažą ir 10 minučių kepame karštoje orkaitėje.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*