Padažui naudojami: baltas vynas, citrinų sultys, cukrus, prieskoniai ir prieskoninės daržovės. O žuvies gabalai nuverdami ir gaunamas sultinys. Po to, pakepti žuvies gabalai dedami į padažą su razinomis ir dar kepami orkaitėje.
Virta žuvis su razinomis
Gaminimo laikas
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Baltas vynas – 1 stiklinė 1
Citrinų sultys – 2 šaukštai 2
Cukrus – 2 šaukštai 2
Druska: pagal skonį –
Gvazdikėliai: keli –
Laurų lapai: keli –
Maltas cinamonas: pagal skonį –
Malti pipirai: pagal skonį –
Miltai – 1 šaukštas 1
Prieskoninės daržovės: (morkos, salierai, petražolės, svogūnai, porai) –
Razinos – 150 g 150
Sviestas – 1 šaukštas 1
Žuvis – 1,5 kg 1,5
Gaminimo eiga
- Žuvį nuvalome, nuplauname, supjaustome gabalais ir išverdame su prieskoninėmis daržovėmis ir prieskoniais.
- Iš recepte nurodytų produktų išverdame padažą.
- Miltus pakepiname svieste, atskiedžiame sultiniu, kuriame virė žuvis, ir supilame į padažą. Išvirtus žuvies gabalus sudedame į padažą ir 10 minučių kepame karštoje orkaitėje.