Virta žuvis su česnaku

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Virta žuvis ir česnakinis žuvies sultinys: sultinys iš smulkmės, daržovių ir prieskonių, kuriame virti stambūs žuvies gabaliukai, supjaustyto česnako ir druskos.

Virta žuvis su česnaku

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Gaminimo laikas

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Česnakai1 vnt 1

  • Druska: pagal skonį

  • Krapai: žiupsnelis

  • Kvapnieji pipirai2 vnt 2

  • Laurų lapai1 vnt 1

  • Morkos1 vnt 1

  • Petražolės1 šaukštas 1

  • Porai1 vnt 1

  • Salierai1 vnt 1

  • Vanduo:

  • Žuvis500 g 500

Gaminimo eiga

  • Iš smulkmės su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais pasūdę išvirkite sultinį.
  • Išvirusią smulkmę išmeskite, o sultinyje virkite stambius žuvies gabalus.
  • Smulkiai supjaustytą česnaką sutrinkite su druska ir, sudėję puodukan, įpilkite du šaukštus sultinio.
  • Gerai išmaišę, česnaku užpilkite išvirusius žuvies gabalus. Užsigerti galite sultiniu.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*