Virta žuvis ir česnakinis žuvies sultinys: sultinys iš smulkmės, daržovių ir prieskonių, kuriame virti stambūs žuvies gabaliukai, supjaustyto česnako ir druskos.
Virta žuvis su česnaku
Gaminimo laikas
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Česnakai – 1 vnt 1
Druska: pagal skonį –
Krapai: žiupsnelis –
Kvapnieji pipirai – 2 vnt 2
Laurų lapai – 1 vnt 1
Morkos – 1 vnt 1
Petražolės – 1 šaukštas 1
Porai – 1 vnt 1
Salierai – 1 vnt 1
Vanduo: –
Žuvis – 500 g 500
Gaminimo eiga
- Iš smulkmės su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais pasūdę išvirkite sultinį.
- Išvirusią smulkmę išmeskite, o sultinyje virkite stambius žuvies gabalus.
- Smulkiai supjaustytą česnaką sutrinkite su druska ir, sudėję puodukan, įpilkite du šaukštus sultinio.
- Gerai išmaišę, česnaku užpilkite išvirusius žuvies gabalus. Užsigerti galite sultiniu.