Virta stirniena serbentų padaže

Be kategorijos 0 comments

Virta stirniena serbentų padaže

0.0 from 0 votes
Difficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Lauro lapas1 vnt 1

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Pipirai žiupsnelis

  • Citrina1 vnt 1

  • Grietinė1,5 stiklinės 1,5

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Juodieji pipirai3 vnt 3

  • Margarinas1 šaukštelis 1

  • Prieskoninės daržovės truputis

  • Kadagio uogos3 vnt 3

  • serbentai2 stiklinės 2

  • stirniena500 g 500

Gaminimo eiga

  • Nuo stirnos šlaunies nulupkite odą, nupjaustykite riebalus, užpilkite pasūdytu verdančiu vandeniu ir virkite ant vidutinio karštumo ugnies, nugraibstant putas
  • Sudėkite nuplautas ir supjaustytas prieskonines daržoves, svogūną ir prieskonius
  • Išvirtą mėsą supjaustykite gabalėliais ir suvilgykite tirpintu sviestu
  • Padažas: margarine pakepinkite miltus, kol pagels, praskieskite grietine, įberkite pipirų, smulkintos citrinos žievelės, šiek tiek išspauskite citrinos sulčių
  • Į paruoštą padažą sudėkite serbentų uogas ir trumpai pavirinkite

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*