Virta šerniena

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai 0 comments

Virta šerniena

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Kalėdiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Vanduo1 l 1

  • Actas stiklinė

  • Pipirai pagal skonį

  • Morkos1 vnt 1

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Lauro lapai1-2 vnt 1-2

  • Raudonasis vynas2 stiklinės 2

  • šerno kumpis1,5 Kg 1,5

Gaminimo eiga

  • Nuo kumpio nulupama oda, išimamas kaulas, mėsa susukama ir surišama virvute
  • Užpylus marinatui, mėsa verdama kol suminkštėja
  • Išvirusi mėsa paslegiama, plonai supjaustoma, puošiama petražolėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*