Virta aviena su pomidorais

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Virta aviena su pomidorais

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus pagal skonį

  • Aviena800 g 800

  • Miltai2 šaukštai 2

  • Morkos2 vnt 2

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Pomidorai3 vnt 3

  • Riebalai1 šaukštas 1

  • Sultinys3 šaukštai 3

  • Salieras1 vnt 1

  • Citrinos sultys pagal skonį

  • petražolė1 vnt 1

  • poras1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Nuplautą mėsą dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite uždengtame puode
  • Baigiant virti sudėkite pjaustytas daržoves
  • Išgriebkite mėsą, pašalinę kaulus, ją supjaustykite
  • Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu, nulupkite, supjaustykite ir uždėkite ant mėsos
  • Riebaluose pakepkite miltus, juos atskieskite šaltu sultiniu, užvirinkite, pagardinkite prieskoniais ir citrinos sultimis bei supilkite ant mėsos
  • Tiekite su virtomis ar keptomis bulvėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*