Virta aviena su pomidorais

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Virta aviena su pomidorais

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Cukrus truputis

  • Miltai2 šaukštai 2

  • Morkos2 vnt 2

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Pomidorai3 vnt 3

  • Riebalai1 šaukštas 1

  • Sultinys3 šaukštai 3

  • Salieras1 vnt 1

  • Citrinos sultys truputis

  • petražolė1 vnt 1

  • aviena (su kaulu) 800 g.

  • poras1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Nuplauta mėsa dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama uždengtame puode
  • Baigiant virti suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės
  • Paskui masė išgriebiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma
  • Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupami, supjaustomi ir uždedami ant mėsos
  • Riebaluose pakepinti miltai atskiedžiami šaltu sultiniu, užvirinama, pagardinama ir supilama ant mėsos
  • Viskas truputį pakaitinama ir sudedama į pusdubenį
  • Tiekiama su virtomis arba keptomis bulvėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*