Vietnamietiškas pyragėlių su mėsa, ryžiais ir pupelėmis receptas. Labai primena lietuviškuosius balandėlius :).
Vietnamietiški pyragėliai
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Ryžiai pamirkomi vandenyje 4 val
- , paskui gerai perplaunami, nusausinami, pasūdomi (1 šaukštu druskos)
- Per naktį pamirkytos pupelės perplaunamos, pašalinus luobeles, nuplikinamos verdančiu vandeniu
- Kai vanduo nuvarva, pupelės sugrūdamos ir pasūdomos šaukšteliu druskos
- Kiauliena smulkiai sukapojama arba sumalama mėsmale, į ją suberiamas supjaustytas svogūnas, įpilama žuvies padažo, pasūdoma, įberiama pipirų
- Ant kopūstų lapų užkrečiama ryžių, paskui pupelių, paskui kiaulienos, vėl pupelių, o ant viršaus – vėl ryžių
- Lapai susukami į volelį ir surišami
- Verdama 10 – 12 min
- Išgriebti iš vandens pyragėliai paslegiami, kad nuvarvėtų vanduo, paskui gali būti patiekiami su šaltiena ir sūdytais svogūnais
man atrodo ,kad geriau pasigaminti lietuviskus balandelius,tai daug skaniau.
ta pati manau