Vienos šnicelis
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus – 1/2 šaukštelio 1/2
Druska pagal skonį –
Kiaušiniai – 1-2 vnt 1-2
Miltai – 50 g 50
Pienas – 2 šaukštai 2
Petražolės – 2 šaukštai 2
Džiūvėsėliai – 80 g 80
Citrinos – 4 griežinėliai 4
Veršienos žlėgtainiai – 4 vnt 4
Gaminimo eiga
- Žlėgtainius išmuškite iki 4 mm storio
- Kiaušinius, pieną, aliejų ir druską išplakite dubenėlyje
- Miltus ir džiūvėsius suberkite į skirtingus indus
- Kiekvieną žlėgtainį pabarstykite druska, apvoliokite miltuose, tada kiaušinių plakinyje ir džiūvėsėliuose
- Kepkite iš anksto įkaitintoje keptuvėje
- Galite įpilti truputį aliejaus