Vienos šnicelis

Mėsos patiekalai 0 comments

Vienos šnicelis

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus1/2 šaukštelio 1/2

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai1-2 vnt 1-2

  • Miltai50 g 50

  • Pienas2 šaukštai 2

  • Petražolės2 šaukštai 2

  • Džiūvėsėliai80 g 80

  • Citrinos4 griežinėliai 4

  • Veršienos žlėgtainiai4 vnt 4

Gaminimo eiga

  • Žlėgtainius išmuškite iki 4 mm storio
  • Kiaušinius, pieną, aliejų ir druską išplakite dubenėlyje
  • Miltus ir džiūvėsius suberkite į skirtingus indus
  • Kiekvieną žlėgtainį pabarstykite druska, apvoliokite miltuose, tada kiaušinių plakinyje ir džiūvėsėliuose
  • Kepkite iš anksto įkaitintoje keptuvėje
  • Galite įpilti truputį aliejaus

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*