Veršienos žlėgtainiai
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Pipirai pagal skonį –
Prieskoniai pagal skonį –
Pomidorai – 2 vnt 2
Grietinė – 4 šaukštai 4
Sviestas – 1/2 šaukšto 1/2
Baltas vynas – 1/2 puodelio 1/2
Muskatai pagal skonį –
Veršienos krūtinėlės – 600 g 600
Gaminimo eiga
- 8 veršienos žlėgtainius išmuškite, kad jies pasidarytų plokšti
- Pabarstykite druska
- Pomidorus supjaustykite storesniais griežinėliais (jums reikės 8)
- Mėsą sudėkite į puodą ir kepkite pagal nurodymus kepti iki rudai auksinės spalvos
- Suberkite prieskonius
- Pomidorus pakepkite iš abiejų pusių savose sultyse ir sudėkite ant mėsos
- Iš vyno ir grietinėlės pagaminkite padažą
- Suberkite muskatą
- Žlėgtainius patiekite užpiltus padažu