Veršienos žlėgtainiai

Mėsos patiekalai 0 comments

Veršienos žlėgtainiai

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Prieskoniai pagal skonį

  • Pomidorai2 vnt 2

  • Grietinė4 šaukštai 4

  • Sviestas1/2 šaukšto 1/2

  • Baltas vynas1/2 puodelio 1/2

  • Muskatai pagal skonį

  • Veršienos krūtinėlės600 g 600

Gaminimo eiga

  • 8 veršienos žlėgtainius išmuškite, kad jies pasidarytų plokšti
  • Pabarstykite druska
  • Pomidorus supjaustykite storesniais griežinėliais (jums reikės 8)
  • Mėsą sudėkite į puodą ir kepkite pagal nurodymus kepti iki rudai auksinės spalvos
  • Suberkite prieskonius
  • Pomidorus pakepkite iš abiejų pusių savose sultyse ir sudėkite ant mėsos
  • Iš vyno ir grietinėlės pagaminkite padažą
  • Suberkite muskatą
  • Žlėgtainius patiekite užpiltus padažu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*