Veršienos troškinys su daržovėmis
Cooking time
1
hour30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska truputis –
Svogūnas – 1 vnt 1
Pipirai truputis –
Morkos – 2 vnt 2
Grietinė – 1/2 stiklinės 1/2
Pupelės – 1/2 stiklinės 1/2
Žiedinis kopūstas – 1 vnt 1
Taukai – 2 šaukštai 2
Žirniai – 1/2 stiklinės 1/2
petražolė – 1 vnt 1
veršienos krūtininė – 800 g 800
Gaminimo eiga
- Veršiena (su kaulais) sukapojama
- Mėsos gabalėliai pakepinami riebaluose, pabarstomi druska, pipirais, miltais ir dar pakaitinami, o paskui sudedami į puodą
- Įpylus vandens ar sultinio – troškinama
- Baigiant troškinti sudedamos skiltelėmis supjaustytos bulvės, morkos, petražolių šaknelės, svogūnas, vėliau įpilama grietinės ir dar troškinama
- Kai daržovės suminkštėja, suberiamos išvirtos pupelės, išvirti žirniai ir žiediniai kopūstai
- Veršienos su daržovėmis troškinys suverčiamas į pašildytą dubenį ir apibarstomas petražolių lapeliais