Veršienos troškinys
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Miltai – 20 g 20
Grietinėlė – 1/8 l 1/8
Morkos – 20 g 20
Svogūnai – 100 g 100
Salierai – 20 g 20
Sviestas – 50 g 50
Pievagrybiai – 100 g 100
Veršiena – 400-600 g 400-600
Saldieji ankštpipiriai pagal skonį –
žalieji žirneliai – 20 g 20
Gaminimo eiga
- Kubeliais supjaustyta veršiena apkepinama su svogūnais ir maltais ankštpipiriais, ir pasūdoma
- Mėsai pusiau iškepus, sudedami supjaustyti salierai, morka, pievagrybiai, žalieji žirneliai, užpilama vandens ir troškinama, kol viskas suminkštėja
- Į troškinimo skystį supilamas grietinėlės ir miltų uždaras, užvirinama ir pagardinama
Labai skanus troškinys….