Veršienos troškinys

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai 1 comment

Veršienos troškinys

2.0 from 2 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai20 g 20

  • Grietinėlė1/8 l 1/8

  • Morkos20 g 20

  • Svogūnai100 g 100

  • Salierai20 g 20

  • Sviestas50 g 50

  • Pievagrybiai100 g 100

  • Veršiena400-600 g 400-600

  • Saldieji ankštpipiriai pagal skonį

  • žalieji žirneliai20 g 20

Gaminimo eiga

  • Kubeliais supjaustyta veršiena apkepinama su svogūnais ir maltais ankštpipiriais, ir pasūdoma
  • Mėsai pusiau iškepus, sudedami supjaustyti salierai, morka, pievagrybiai, žalieji žirneliai, užpilama vandens ir troškinama, kol viskas suminkštėja
  • Į troškinimo skystį supilamas grietinėlės ir miltų uždaras, užvirinama ir pagardinama

One Comment

  1. Genovaitė

    Labai skanus troškinys….

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*