Veršienos troškinys

Mėsos patiekalai 0 comments

Veršienos troškinys

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus pagal skonį

  • Vanduo1 puodelis 1

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Garstyčios1 šaukštas 1

  • Grietinė3 šaukštai 3

  • Porai1 vnt 1

  • Veršiena500-700 g 500-700

  • Raudonieji ankštiniai pipirai

  • Pomidorų piurė

Gaminimo eiga

  • Mėsą smulkiai supjaustykite ir iškepkite pagal nurodymus kepti
  • Nuimkite nuo ugnies ir padėkite šiltai
  • Svogūną ir porą smulkiai supjaustykite ir patroškinkite likusiame padaže
  • Įpilkite pomidorų koncentrato ir vandens
  • Kaitinkite kol užvirs
  • Puodą nuimkite nuo ugnies ir, išlaikydami esamą temperatūrą, sudėkite pieavagrybius, grietinėlę, pagardus ir mėsą
  • Troškinkite dar 5 minutes

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*