Veršienos suktinukai (zrazai) su sviestu.

Mėsos patiekalai 0 comments

Veršienos suktinukai (zrazai) su sviestu.

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Miltai2 šaukštai 2

  • Pipirai Pagal skonį

  • Grietinė0,5 stiklinės 0,5

  • Sviestas100 g 100

  • Sultinys1 stiklinė 1

  • Veršiena500 g 500

  • saliero lapeliai3 šaukštai 3

Gaminimo eiga

  • Mėsą supjaustykite smulkiais griežinėliais, išmuškite, apibarstykite druska ir pipirais
  • Sviestą išsukite su žalumynais ir padarykite pailgus gabalėlius
  • Ant kiekvieno mėsos gabalėlio uždėkite po gabalėlį sviesto, susukite ir suriškite siūlu
  • Suktinukus pakepinkite įkaitintuose riebaluose, kol paraus, įpilkite sultinio ir uždengus troškinkite 15 – 20 minučių
  • Žiūrėkite, kad iš suktinukų neišbėgtų sviestas
  • Ištroškinus suktinukus sudėkite į dubenį, o iš skysčio, kuriame buvo troškinama, įdėjus miltų ir grietinės, pagaminkite padažą ir patiekite atskirai
  • Prie valgio tinka virtos bulvės arba ryžiai, troškintos daržovės, salotų lapelių arba agurkų salotos

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*