Veršienos kepsnys.

Be kategorijos 0 comments

Receptas mėsos kepimui. Prieskonines daržoves rinkitės tokias, kokios jums labiausiai patinka. Man asmeniškai tai yra bazilikas, bei smulkinti česnakai. Galima patiekti su virtomis ar keptomis bulvėmis, keptomis morkomis su svogūnais, žirneliais, raugintais kopūstais, agurkais ar bet kuo kas jums patinka prie mėsos.

Veršienos kepsnys.

0.0 from 0 votes
Difficulty: Lengvas
Cooking time

0

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Vanduo100 ml 100

  • Sviestas Pagal skonį

  • Malti pipirai Pagal skonį

  • Veršienos kumpis

Gaminimo eiga

  • Veršienos kumpis nuplaunamas vandeniu ir nusausinamas, galima išimti kaulą
  • Ištrinama maltais pipirais, patepama sviestu ir dedama ant skardos
  • Įpilama truputį vandens ir kepama karštoje orkaitėje
  • Kai apkepa pabarstoma smulkiai pjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, druska ir, laistant atsiradusiu skystimu, kepamas, kol šakutė lengvai lįs į mėsą

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*