Gardus šventiškas troškinukas.
Veršienos ir daržovių troškinys (ragu)
Cooking time
1
hour15
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Morkos – 20 g 20
Svogūnai – 25 g 25
Pomidorai – 30 g 30
Grybai – 30 g 30
Bulvės – 150 g 150
Žalumynai apibarstymui –
Riebalai – 15 g 15
Kvietiniai miltai – 3 g 3
Veršiena – 120 g 120
petražolių koteliai – 10 g 10
ropės – 20 g 20
nemalti pipirai truputis –
Gaminimo eiga
- Iš krūtinėlės išimamas krūtinkaulis, perpjaunamos plėvės ir ištraukiami šonkauliai
- Paskui supjaustoma gabalais, pasūdoma ir apkepama riebaluose, kol gražiai pagelsta
- Bulvės supjaustomos kubeliais, o morkos, petražolės, svogūnai, grybai – skiltelėmis ir apkepinami riebaluose
- Tada apkepta mėsa ir daržovės sudedama į puodą, įdedamos į ryšulėlį surištos petražolės, pridedama karčiųjų pipirų, užpilama sultiniu ir troškinama uždengus, kol mėsa ir daržovės suminkštėja
- Po to sultinys nukošiamas, pridedama riebaluose pakepintų miltų, užvirinama, perkošiama, ir taip paruoštas padažas supilamas atgal į puodą, pridedama skiltelėmis pjaustytų šviežių pomidorų ir užvirinama
- Patiekiant valgyti ant mėsos dedama daržovių, užpilama ir apibarstoma žalumynais
skamba skaniai pabandysim jai ka su jautiena
ok !!!