Veršienos ir daržovių troškinys (ragu)

Karšti patiekalai, Daržovių patiekalai, Grybų patiekalai, Mėsos patiekalai 2 comments

Gardus šventiškas troškinukas.

Veršienos ir daržovių troškinys (ragu)

2.5 from 2 votes
Course: Daržovių patiekalai, Grybų patiekalai, Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Morkos20 g 20

  • Svogūnai25 g 25

  • Pomidorai30 g 30

  • Grybai30 g 30

  • Bulvės150 g 150

  • Žalumynai apibarstymui

  • Riebalai15 g 15

  • Kvietiniai miltai3 g 3

  • Veršiena120 g 120

  • petražolių koteliai10 g 10

  • ropės20 g 20

  • nemalti pipirai truputis

Gaminimo eiga

  • Iš krūtinėlės išimamas krūtinkaulis, perpjaunamos plėvės ir ištraukiami šonkauliai
  • Paskui supjaustoma gabalais, pasūdoma ir apkepama riebaluose, kol gražiai pagelsta
  • Bulvės supjaustomos kubeliais, o morkos, petražolės, svogūnai, grybai – skiltelėmis ir apkepinami riebaluose
  • Tada apkepta mėsa ir daržovės sudedama į puodą, įdedamos į ryšulėlį surištos petražolės, pridedama karčiųjų pipirų, užpilama sultiniu ir troškinama uždengus, kol mėsa ir daržovės suminkštėja
  • Po to sultinys nukošiamas, pridedama riebaluose pakepintų miltų, užvirinama, perkošiama, ir taip paruoštas padažas supilamas atgal į puodą, pridedama skiltelėmis pjaustytų šviežių pomidorų ir užvirinama
  • Patiekiant valgyti ant mėsos dedama daržovių, užpilama ir apibarstoma žalumynais

2 Comments

  1. skamba skaniai pabandysim jai ka su jautiena

  2. ok !!!

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*