Skaniausias veršienos troškinys, patiekiamas su daržovėmis, užpilant padažu ir žalumynais. Ne tik gurmanams.
Veršienos ir daržovių troškinys (RAGU)
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Pipirai pagal skonį –
Morkos – 20 g 20
Svogūnai – 25 g 25
Pomidorai – 30 g 30
Grybai – 30 g 30
Bulvės – 150 g 150
Žalumynai pagal skonį –
Riebalai – 15 g 15
Kvietiniai miltai – 3 g 3
Veršiena – 120 g 120
petražolių koteliai – 10 g 10
ropės – 20 g 20
Gaminimo eiga
- Iš veršienos krūtinėlės išimkite krūtinkaulį, perpjaukite plevę ir ištraukite šonkaulius
- Supjaustykite gabalais, pasūdykite ir apkepkite riebaluose (aliejuje), iki kol mėsa gražiai pagels
- Bulves supjaustykite kubeliais, o morkas, petražoles, svogūnus, grybus – skiltelėmis ir truputi apkepkite
- Apkeptą mėsą ir daržoves sudėkite į puodą, įdedami ryšulėlį surištos petražolės, nesmulkintų pipirų, viską užpilkite sultiniu ir troškinkite uždengtame puode iki kol mėsa ir daržovės suminkštės
- Sultinį nukoškite, idėkite riebaluose pakeptų miltų, užvirkite, perkoškite ir šitaip paruoštą padažą supilkite į puodą
- Pridėkite skiltelėmis supjaustytų šviežių pomidorų ir užvirinkite
- Patiekiant, ant mėsos dėkite daržovių, užpilkite padažu ir apibarstykite žalumynais
- Skanaus!
HMM LABAI SKANU