Veršienos ir daržovių troškinys (RAGU)

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai 1 comment

Skaniausias veršienos troškinys, patiekiamas su daržovėmis, užpilant padažu ir žalumynais. Ne tik gurmanams.

Veršienos ir daržovių troškinys (RAGU)

4.5 from 2 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Morkos20 g 20

  • Svogūnai25 g 25

  • Pomidorai30 g 30

  • Grybai30 g 30

  • Bulvės150 g 150

  • Žalumynai pagal skonį

  • Riebalai15 g 15

  • Kvietiniai miltai3 g 3

  • Veršiena120 g 120

  • petražolių koteliai10 g 10

  • ropės20 g 20

Gaminimo eiga

  • Iš veršienos krūtinėlės išimkite krūtinkaulį, perpjaukite plevę ir ištraukite šonkaulius
  • Supjaustykite gabalais, pasūdykite ir apkepkite riebaluose (aliejuje), iki kol mėsa gražiai pagels
  • Bulves supjaustykite kubeliais, o morkas, petražoles, svogūnus, grybus – skiltelėmis ir truputi apkepkite
  • Apkeptą mėsą ir daržoves sudėkite į puodą, įdedami ryšulėlį surištos petražolės, nesmulkintų pipirų, viską užpilkite sultiniu ir troškinkite uždengtame puode iki kol mėsa ir daržovės suminkštės
  • Sultinį nukoškite, idėkite riebaluose pakeptų miltų, užvirkite, perkoškite ir šitaip paruoštą padažą supilkite į puodą
  • Pridėkite skiltelėmis supjaustytų šviežių pomidorų ir užvirinkite
  • Patiekiant, ant mėsos dėkite daržovių, užpilkite padažu ir apibarstykite žalumynais
  • Skanaus!

One Comment

  1. HMM LABAI SKANU

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*