Veršiena su vynu

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai 1 comment

1 porcija.

Veršiena su vynu

0.0 from 1 vote
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Morka1 vnt 1

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Pipirai pagal skonį

  • Sviestas20 g 20

  • Lauro lapai pagal skonį

  • Veršiena160 g 160

  • Baltasis vynas30 g 30

Gaminimo eiga

  • Veršieną supjaustykite gabalėliais, užpilkite šaltu vandeniu (apie 160 g
  • ), supilkite baltąjį vyną arba užpilkite vien vynu be vandens, sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, svogūnus, druską, pipirus, lauro lapus, sviestą ir virkite ant labai silpnos ugnies
  • Užvirus nugraibykite putas
  • Baigdamos šutinti, į veršieną galite įpilti maždaug 20 g
  • grietinėlės
  • Jei padažas bus skystas, įdėkite truputį pakepintų miltų

One Comment

  1. Edvinas

    Troskinau raudoname sausame vyne, super, padaviau su ceri pomidorais ir permezano suriu…

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*