Veršiena su raudonojo vyno padažu

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Veršiena su raudonojo vyno padažu

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus1 šaukštas 1

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Raudonas vynas1 stiklinė 1

  • Vištiena500 g 500

Gaminimo eiga

  • Mėsą supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu
  • Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą
  • Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname
  • Kai svogūnas suminkštėja, jį pertriname per sietelį, vėl sudedame prie mėsos, supilame likusį vyną ir troškiname, kol mėsa pasidaro visai minkšta
  • Patiekiame su virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ir salotomis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*