Veršiena, kepta tešloje

Mėsos patiekalai 0 comments

Veršiena, kepta tešloje

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolių lapeliai Pagal skonį

  • Prieskoniai Pagal skonį

  • Riebalai Kepimui

  • Citrinos griežinėliai

  • Citrinos sultys Truputis

  • virta arba kepta veršiena500 g 500

  • tešlai: miltai Stiklinė

  • tešlai: druska Pagal skonį

  • tešlai: sultinys arba vanduo Stiklinė

  • tešlai: ištirpintas sviestas2 šaukštai 2

  • tešlai: kiaušinių baltymai2 vnt 2

Gaminimo eiga

  • Virtą arba keptą veršieną supjaustykite skersai raumenų griežinėliais, apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis
  • Užmaišykite tešlą, į kurią paskiausiai sudėkite išplaktus baltymus
  • Ant iešmo ar virbalo užmautus mėsos griežinėlius pamirkykite tešloje ir kepkite dideliame riebalų kiekyje, kol apsitrauks auksine plutele
  • Tada sudėkite į pašildytą dubenį, papuoškite citrinos griežinėliais ir riebaluose pakepintais petražolės lapeliais
  • Patiekite su majonezo arba bet kokiu kitu šaltu padažu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*